diumenge, 5 d’octubre del 2008

Nomenament Oficial i Imposició de Bandes a la Reina Infantil de les Festes de Castelló i La Seua Cort d’Honor 2009

El divendres, dia 19 de setembre, en el Teatre Principal de Castelló, va tindre lloc el nomenament oficial i imposició de bandes a la Reina Infantil de les Festes de Castelló 2009 i La Seua Cort d’Honor.

L’acte va començar amb l’eixida de la comitiva a les 19,45 hores des de l’Exc. Ajuntament de Castelló, concentrant-se la cort en la Plaça Major on es va iniciar el recorregut fins al Teatre Principal. La comitiva va arrancar amb la policia municipal motoritzada obrint el pas i darrere d’ells la Colla de Dolçainers, les Madrines i presidents infantils dels diferents sectors gaiaters, les Dames de la Ciutat infantils i la Reina Infantil que era custodiada per les Autoritats i la Banda Municipal de Castelló.

A l’arribada al recinte del teatre principal, esperaven les Corts Andrea Palacios i Laia Bacas, reines de les festes 2008, i María Mulet, junt amb les seues Dames de la Ciutat i la Dama dels Cavallers 2009. També es trobaven la fallera major infantil de València, la xiqueta Victòria Blázquez Cerca i la Bellea del Foc d’Alacant, xiqueta Pilar Alcaut Verdú.

Després de la recepció als nombrosos invitats que omplien les instal·lacions del Teatre per complet, a les 20,30 hores va començar l’acte, entrant la presentadora Victòria Bataller Monfort, que va ser la Reina de les Festes de Castelló 2005.

Els primers que van ascendir a l’escenari van ser els presidents infantils 2009, als que se’ls va realitzar un xicotet homenatge i es va lloar la labor que realitzen en acompanyar les seues respectives madrines. Posteriorment, van pujar al mateix cada una de les madrines infantils de les gaiates de la ciutat, darrere d’elles les Dames de la Ciutat i finalment la Reina Infantil Berta Blasco Llidó, elegantment vestida i sense parar de somriure i saludar a la concurrència.

Una vegada tots els seients de l’escenari van estar ocupats va tindre lloc la lectura de l’acta del nomenament per part de la secretària de la Junta de Festes, Sra. Matilde Martínez i a continuació van pujar al mateix el president de la Junta de Festes, Sr. Jesús López i l’Exm. Alcalde de Castelló, Sr. Alberto Fabra per a posar a totes les xiquetes la banda acreditativa i atorgar el ram de flors.

Va començar aquest moment amb el so dels clarins de la ciutat per a imposar a la Reina Infantil la seua banda i donar-li el pergamí que l’acrediten com la xiqueta que representarà a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat, així mateix, també se li va concedir el seu regal floral. Posteriorment la resta de La Cort començant per les xiquetes Dames de la Ciutat 2009 i continuant per cada una de les madrines infantils, va rebre els seus guardons acreditatius. Darrere d’aquest acte protocol·lari, el president de la Junta de Festes, Sr. Jesús López, va dirigir un emotiu discurs agraint a totes i tots els representants, la seua implicació amb el món de les festes. Van destacar les boniques paraules dedicades a Berta i les seues Dames de la Ciutat, i les paraules entranyables dedicades a Andrea Palacios, que van emocionar la xicoteta reina del 2008.

Posteriorment, l’Exm. Sr. Alcalde, va dirigir unes paraules plenes de simbolisme i agraïment, a les xicotetes protagonistes de l’acte, i en especial a la Reina Berta, recordant també, el perfecte paper realitzat per Andrea Palacios l’any anterior. Les seues paraules, van comparar la ciutat amb una paleta de colors i va tindre metàfores precioses per a totes les comparacions que va realitzar en el seu brillant discurs.

Finalitzat l’acte, la presentadora va tornar a anomenar totes les protagonistes que van iniciar el descens de l’escenari, i que va tindre com a colofó, la baixada de la Reina Berta, entre els emocionats aplaudiments del públic assistent. Va ser llavors, quan la Reina infantil, Berta Blasco Llidó i La Seua Cort d’Honor van posar per a les fotos protocol·làries, concloent en aquest moment l’esdeveniment.

Madrines i presidents Infantils dels sectors gaiaters del 2009:
GAIATA 1: MARÍA ITURRALDE CUBERTORER, BORJA GIL CARCELLER
GAIATA 2: CARMEN MOLINA RAMOS
GAIATA 3: MARTA GUAL IRIGOYEN, ÁLVARO MORALES GUEVARA
GAIATA 4: MAR TOLOSA CHICA, ADRIÁN CHICA BROCAL
GAIATA 5: MARTA MORENO JUZGADO
GAIATA 6: PAULA GARCILÓPEZ PALAU, ADRIÁN IBÁÑEZ GUERRERO
GAIATA 7: CARLOTA MARTÍN BASTAN
GAIATA 8: MAR DEL CARMEN GARCÍA FERRER
GAIATA 9: MARÍA NEBOT DÍAZ
GAIATA 10: LAURA PALOMO MARTÍ
GAIATA 11: EVA MARTÍNEZ DASI, MANEL QUEROL AHICART
GAIATA 12: CRISTINA DEL MORAL SELMA
GAIATA 13: ANDREA GONZÁLEZ GIL, FERNANDO GÓMEZ ZABALZA
GAIATA 14: REBECA ROBLES GALLEN
GAIATA 15: ANNA TURCH BENEDITO, NACHO CARCELLER SEBASTIÁ
GAIATA 16: OLGA SÁNCHEZ PORCAR, CARLOS GIMENO NOS
GAIATA 17: MARTA GASCÓ PRADELLS, SERGIO SAIZ PRADELLS
GAIATA 18: SOFÍA RODRIGUEZ BENAGES, HECTOR MOLLON FERNÁNDEZ
GAIATA 19: BALMA PORCAR GARCÍA, JOSÉ MANUEL GURILLO POZO

Dames de la Ciutat Infantils:

DAMA DE LA CIUTAT INFANTIL: LAIA TIRADO SALVADOR
DAMA DE LA CIUTAT INFANTIL: SOFÍA PASÍES CANET
DAMA DE LA CIUTAT INFANTIL: ROCIO LLOPIS RAMOS
DAMA DE LA CIUTAT INFANTIL: LAIA COLLADOS MARZÁ
DAMA DE LA CIUTAT INFANTIL: MARÍA TORRES CLARAMONTE
DAMA DE LA CIUTAT INFANTIL: MARTA AGRAMUNT FONT

REINA INFANTIL 2009: BERTA BLASCO LLIDÓ














...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada