dilluns, 6 d’octubre del 2008

Presentació de la Gaiata 4 "L'Armelar"

El dissabte 27 de setembre a les 11,30 de la nit, va tindre lloc la presentació oficial de les Madrines, Dames i Comissió de la Gaiata 4, l’Armelar. Prèviament, la contornada del recinte de la Pèrgola, van començar a omplir-se d’activitat per a rebre a la Comissió amfitriona que feia la seua entrada en el recinte a les 23 hores, entre el soroll de les carcasses i els aplaudiments dels molts assistents.

Les Reines de les festes Maria Mulet Ripollés i Berta Blasco Llidó, amb els seus respectives Corts d’Honor, van assistir a aquest emotiu acte, que inicia el cicle de presentacions de les comissions de Sector per a la Magdalena 2009. També van estar presents nombroses autoritats, encapçalaments per la màxima autoritat de la Ciutat, l’Exm. Sr. Alberto Fabra Part, acompanyat per diversos edils del consistori entre altres representants de Castelló.

L’acte va ser presentat per Marta Estrada Archilés i Tony Escuin Ballesteros, que van començar l’acte cridant a l’escenari als màxims representants d’aquesta Comissió en la Magdalena passada. La Madrina 2008, Noelia Andrés Balaguer va fer la seua entrada del braç del president 2008, David Vidal Marco. Yantmateix, la Madrina Infantil de 2008, Paulina Díaz Sierra anava acompanyada pel President Infantil 2008, Pablo Pons Vidal.

A poc a poc, van ascendir a l’escenari, la resta de la Comissió de la Gaiata 4 per al 2009, començant per la Comissió infantil seguit posteriorment per la Comissió major, culminant per l’entrada dels màxims representants per a aquest exercici magdalener la xiqueta Mar Tolosa Xica, Madrina Infantil, acompanyada pel President Infantil Adrián Xica Brocal i la Madrina Laura Domenech Capdevila, acompanyada pel President Fermín Hernández Muñoz.

L’acte va ser amenitzat per interpretacions realitzades pel Ballet Antologia, el grup de Dolçainers i Tabaleters de l’Associació Cultural Gaiata 15, i dos integrants del Grup Castelló que van interpretar el Bolero de Castelló emocionant tots els assistents.

Després de la imposició de bandes i flors i les ofrenes dels molts amics d’aquesta comissió, va tindre lloc la baixada dels protagonistes, culminant amb la despedida de les Madrines i presidents de la Magdalena de 2008 i tenint com a colofó, la baixada entre aplaudiments del públic dels màxims representants per a aquest exercici.

Posteriorment, l’alcalde i les Reines de les Festes 2009, van pujar a saludar a totes les comissions de Gaiates, acabant aquest esdeveniment amb el ball fet de festa.

COMISSIÓ:

Madrina: Laura Domenech Capdevila.


Madrina Infantil: Mar Tolosa Chica.


President Infantil: Adrian Chica Brocal.


President: Fermin Hernandez Muñoz.


...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada